Skrivkurs för nybörjare, Nebbehults skola, Olofström

Område: Olofström
Kategori: Evenemang
Datum: Lördag 24 aug 2019 - söndag 25 aug 2019

Denna kurs är lämplig för nybörjare som vill ta avstamp i det självupplevda. Att utifrån sitt eget liv väva berättelser med litterär bärkraft.

Skrivandet är ett hantverk och om man ska bygga ett hus räcker det inte med att man har allt materiel - det är också viktigt att veta hur delarna ska fogas samman. Var och hur använder jag det där vackra spröjsade fönstret så att det kommer till sin fulla rätt?
Vi utforskar skillnaden mellan att berätta och gestalta. Val av tempus och perspektiv påverkar på skilda vis och via teoretisk undervisning och att titta närmare på olika exempel undersöker vi detta tillsammans. Hur tar man läsaren in på scenen och vad är det som skapar en stark känsla av närvaro?
På lördag kväll har deltagarna en skrivuppgift och på söndagen använder vi dem som underlag för att få bättre förståelse för hur man redigerar sin text.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Aug
Lördag 24 aug 2019 10:00 - 17:00 Olofström, Nebbeboda Skola
25 Aug
Söndag 25 aug 2019 10:00 - 17:00 Olofström, Nebbeboda Skola

Kontaktinformation

Länkar

Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 7 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter