Sebastian Stevensson trio

Område: Olofström
Kategori: Konsert & Musik, Evenemang

Söndag 19/11 – Folkets Hus kl. 18.00
2016 års vinnare av det prestigefulla Solistpriset, fagottisten Sebastian Stevensson, ger sig ut på vinnarturné i vårt avlånga land. Efter studier vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm flyttade Sebastian för fortsatt utbildning till Mannheim i Tyskland. Numera är han solofagottist i Danmarks Radio Symfoni-Orkestret och undervisar vid Det Danske Kongelige Musikkonservatorium.

Asuka Nakamura började spela piano vid tre års ålder i Nagoya, Japan och redan vid nio års ålder gjorde hon solistdebut med Mozarts välkända Pianokonsert nr 23. Asuka studerade för Staffan Scheja på Kungl. Musikhögkolan i Stockholm.
Klarinettisten Mathias Kjøller är utbildad vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn och i Los Angeles. Han är soloklarinettist i Aarhus Symfoniorkester, men har även gästat Bergen Filharmoniske Orkester och Sveriges Radios Symfoniorkester som soloklarinettist.
Musik av bl a Ludwig van Beethoven, Francis Poulenc och Camille Saint-Saëns

Entré: 130 kr, medlem/scenpass 100 kr, ungdom t o m 25 år fri entré
Medlem i Olofströms kommuns personalklubb: 100 kr

Arr. Olofströms Kammarmusikförening, ABF, KulturFritid och Musik i Blekinge med stöd av Statens kulturråd

Prisinformation

Prisinformation
Entré: 130 kr, medlem/scenpass 100 kr, ungdom t o m 25 år fri entré Medlem i Olofströms kommuns personalklubb: 100 kr
B & B

Liljenborg

Avstånd: 3,9 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 110 meter
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 37 meter
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 19 nov 2017 18:00 - 19:30 @ Olofström, Folkets Hus
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter