Jämshögs Gästgiveri

Område: Olofström
Bygatan 21, 37491 Jämshög (visa karta)

Fest & Catering

I västra Blekinge ligger Jämshögs Gästis, här har det bedrivits gästgiveri ända sedan 1888. Hos oss får du modern komfort i gammaldags miljö. Här njuter ni av god mat, lugn och vacker natur.

Vi har öppet för förbokade grupper och catering. Här håller vi på traditionerna och erbjuder alltid klassiska menyer och arrangemang vid årets älskade högtider. Varmt välkomna till oss!

Fest och högtider ligger oss varmt om hjärtat. Festmiddagen kan dukas upp i vår mysiga restaurang eller i en av våra lokaler. Salje-salen är vår största sal och rymmer upp till 80 gäster.

På Jämshögs Gästgivaregård finns möjligheterna till givande konferenser och affärsmöten, såsom ledarutbildningar, styrelsemöten och företagsaktiviteter, stora som små.

Vi kan även skräddarsy olika aktiviteter som t.ex. matlagningskurser, golf, kanotpaddling, turridning, fiske, jakt, vandring m.m. Kontakta oss för priser och information.

OBS!

Jämshögs gästgiveri kommer nu till en början att kunna erbjuda lunch ons-fre. Lunchen kommer att serveras mellan 11.30-14:00. Pris 89:- För mer information och meny, besök hemsidan.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Bygatan 21
Postnummer
37491
Postadress
Jämshög
Telefonnummer
46 0709 – 46 93 94
E-post
[email protected]
Webbsida
http://jamshogsgastgiveri.se/

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter