Kronofiske Harasjömåla

Adress: Gillesnäsvägen 39 , 293 91 Olofström Visa karta

Adress: Gillesnäsvägen 39 , 293 91 Olofström

En värld för fiskare utöver det vanliga och en del av Blekinge Big bite.

Kronofiske Harasjömåla ligger i ett skogsområde med sina bildsköna sjöar och vackra flugsträmmen nära Olofström i södra Sverige.

Här finns mer än 20 sjöar med bl.a. regnbåge, öring, gädda och abborre, samt Flugströmmen, ett konstgjort strömmande vattendrag som ser helt naturlig ut. Allt beläget i lättillgänglig vildmarksnatur. Du kan vandra, cykla eller köra till de olika sjöarna. I de flesta av dem finns båt att hyra om du inte vill fiska från någon av bryggorna.

Här tillfredställs både den erfarne sportfiskaren och nybörjaren. Familjevänligt med "knattedammar" och lekplats.

Runt om receptionen ligger campingen och stugbyn, där allt boende sker. På campingen finns 68 elplatser och en stugby med ett 30-tal stugor i olika storlek och standard. Det finns servicebyggnader med toalett, duschar, bastu, campingkök mm.

I anslutning till receptionen finns en liten fiskredskapsbutik för att täcka Harasjömålas fiske.

Här finns också konferensmöjligheter med diverse kringaktiviteter.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 6 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6457.cbischannel-514.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails