Storlekplatsen i Olofström

Adress: Centrum Olofström Visa karta

Adress: Centrum Olofström

På Storlekplatsen är barnen i centrum. Här hittar du avancerad lekutrusning för barn i alla åldrar från 1-15 år. Gå längs trollstigen eller klättra i spindelnät. Vill du så kan du boka ett utomhuskalas i det nybyggda kalashuset där den stora tronen gör dig till kung eller drottning på lekplatsen för en dag.

Mer om Storlekplatsen:
- På lekplatsen finns paviljong, bord och bänkar för medhavd fika.
- Tillgänglighet för rörelsehindrade har tillgodosetts på stora delar av lekplatsen.
- Här finns även en stor gräsyta för bollspel i olika former, eller bara ligga och slappa.

Olofströms kommun ställer stora krav på funktion och säkerhet, tillsyn utförs varje vardag och säkerhetsbesiktning utförs av certifierad besiktningsman en gång om året.

Det kan ändå uppstå fel, hjälp oss då att hålla lekplatsen säker, ser du något som är trasigt kontakta oss.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 045493292
  • Kontaktperson
    Ann-Christine Ekberg
  • E-post
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 223 meter
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 290 meter
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
B & B

Liljenborg

Avstånd: 3,9 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI