Lev & Njut Spa -en oas intill Holjeån

Adress: Forsvägen 7, 29373 Jämshög Visa karta

Adress: Forsvägen 7, 29373 Jämshög

Här kan du njuta av en relaxad spamiljö, badtunna, bastu och ett stort ljust rum som är flexibelt och kan anpassas för både konferens och aktiviteter.

Lev & Njut Spa erbjuder både spa, behandlingar, träningsaktiviteter och möjlighet för företag och föreningar att hyra in sig för konferenser eller andra aktiviteter.

Huset är beläget precis intill Holjeån i ett lugnt och lummigt naturområde. Det stora aktivitetsrummet har plats för upp till 30 personer för konferens eller föreläsningar och är utrustat med ventilation, Wifi, projektor, duk och ett pentry. Lokalen är handikappanpassad.

Spa finns i nedre plan med direkt utgång till den stora terrassen med badtunna och relaxavdelning med solsängar och soffor. Spaavdelningen har duschar, badkar, bastu för upp till 15 personer och en relaxavdelning i anslutning.

Ni kan välja något av de spapaket som Lev & Njut erbjuder, anmäla er till någon av träningsaktiviteterna som erbjuds eller hyra hela huset inklusive spaavdelningen.

Lev& Njut Spa är även godkända Friskvårdsleverantörer och tar emot Friskvårdskuponger.

Varmt Välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 3,6 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!