TORNGÅRDENS GÅRDBUTIK

Adress: Lillesjövägen 51, 29594 Näsum Visa karta

Adress: Lillesjövägen 51, 29594 Näsum

Torngårdens Gårdsbutik är belägen vid foten av Ryssberget mellan Jämshög och Näsum. Vi erbjuder ett spännande utbud av närproducerade och smakrika produkter.

I våran Gårdsbutik säljer vi bland annat, egna jordgubbar och hallon under säsong. Vi har även det mesta till måltiden såsom ägg, potatis, utvalda grönsaker och bär, kryddor, oljor, saft, sylt, senap, spettekaka, godis, chips m.m.

Nytt för i år är vårt utökade sortiment av krukväxter, krukor och tillbehör.
Från och med Maj månad säljer vi även bränslepellets av märket VIDA.

Visa mer

Om denna aktivitet

B & B

Liljenborg

Avstånd: 4,1 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 8 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 7,9 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!