TENNISBANOR - LILLA HOLJE

Adress: Pukaviksvägen 187-21, 293 42 Olofström Visa karta

Adress: Pukaviksvägen 187-21, 293 42 Olofström

5 banor vid klubbstuga.

Olofströms tennisklubb
5 banor, varav 3 grus och 2 syntetmtrl, klubbstuga m m.
Köp bokningsetikett på Gulf eller Intersport. Boka tiden på bokningstavlan vid tennisbanorna.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 (0)70-3046008
 • Kontaktperson
  Bertil Åberg
 • E-post
 • Webbsida
 • Prisinformation
  Grusbanor 2, 3 och 4. Spelavgifter för grusbanorna är 120 kr/timme med röd biljett. De som hjälpt till med vårens arbete på tennisbanorna spelar gratis. Biljetter kan köpas hos Gulf eller Intersport, där även nyckel kan lånas. Förbokning av tid kan göras med namn på spelschemat. Allvädersbanor 5 och 6 Fritt spel för alla!
B & B

Liljenborg

Avstånd: 2,5 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 1,4 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 1,3 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!