PINGSTKYRKAN

Adress: Nedre Brogatan 19, 293 31 Olofström Visa karta

Adress: Nedre Brogatan 19, 293 31 Olofström

Fristående församling inom den Svenska pingströrelsen.

Vi är en liten församling i Sveriges trädgård. Vi träffas och delar livet olika tider i veckan. På Måndagar eller Tisdagar jämn vecka träffas vi hemma hos medlemmar. Ojämn vecka träffas vi i kyrkan. Vi har även möten på Söndagar kl 11.00. Är du 12 år och äldre så är du välkommen på våra samlingar för ungdomar på Fredagar kl 19.00 i kyrkan.

Visa mer
B & B

Liljenborg

Avstånd: 4,3 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 505 meter
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 449 meter
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.