OLOFSTRÖMS RIDKLUBB

Adress: Pukaviksv.170-17, 29342 Olofström Visa karta

Adress: Pukaviksv.170-17, 29342 Olofström

Ridskola, privattränning, dressyr

Blekinges större och mest framgångsrika ridklubbar. Ridklubben erbjuder ridskola, privatträning för lektions och privatryttare, dressyrkurs, hoppkurs, tävlingar, ridläger och ridkalas, där barn och vuxna får prova på ridning/körning inkl. borstning och sadling. Det finns även stallar, dressyrbana utomhus mm.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 1,3 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 1,2 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
B & B

Liljenborg

Avstånd: 2,7 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI