KRÄFTFISKE I SNÄRJESKOGEN

Adress: Snärjevägen 101, 293 93 Olofström Visa karta

Adress: Snärjevägen 101, 293 93 Olofström

Kräftfiske med upplevelse.

Att fiska kräftor på farfars vis, med håv och lampa i en å, är en upplevelse som få kan erbjuda. Ni tilldelas utrustning och får möjlighet att vandra runt och fiska i ömsom djup, frodig bokskog och ömsom i hagmark. Ån delar upp sig i ett litet system.

Givetvis får ni god handledning och hjälp under fisket. Det finns mycket att lära om dessa trevliga varelser.

Premiär Kräftfiske
Under augusti och september så är det kräftfiske, svenska flodkräftor, som gäller på Snärjeskogen.
Skynda dig att boka plats för detta unika arrangemang.

Show more

Om denna aktivitet

B & B

Liljenborg

Avstånd: 6,3 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 7,5 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 7,4 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!