JAKT I OLOFSTRÖM

Adress: Olofström Visa karta

Adress: Olofström

Olofströms jaktmarker är på 1700 hektar och till varje jakt finns ansvariga jaktledare och spårhundsekipage. Jägareförbundet arrangerar även jaktpaket till grupper och erbjuder övernattning på Jägaretorpet. Där finns slaktrum, kylrum och ett styckningsrum och ligger enskilt i vacker skogsmiljö. Jägaretorpet är inte enbart för jägare, utan kan även hyras av privatpersoner eller företag för olika aktiviteter.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 286 meter
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
B & B

Liljenborg

Avstånd: 3,9 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 215 meter
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!