Röda rundan i naturreservatet - 7,2 km, Olofström

Adress: Halenvägen 321, 293 39 Olofström Visa karta

Adress: Halenvägen 321, 293 39 Olofström

Markerad och lättorienterad led.

Startar, tillsammans med den långa rundan, vid grusparkeringen alldeles intill Halens Camping och leder direkt in på Motionsslingan i den härliga bok- och blandskogen. Efter att ha vandrat på en grusväg, följer man sedan samma väg som den Blå rundan. Stor del av rundan, som är lätt kuperad, går längs sjön Halens strand och kommer sen tillbaka till Motionsslingan och parkeringen.

Visa mer

Om denna aktivitet

B & B

Liljenborg

Avstånd: 1,8 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 2,1 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 2 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!