Nytebodaskogen 3 km, Olofström

Visa karta

Lättvandrat i jämn terräng

Strax utanför kommun-och länsgräns i västra Olofström ligger Nytebodaskogen ( i Nyteboda föddes Harry Martinson ) Nytebodaskogen är ett naturreservat med jättelika träd som gör att vandringen blir extra intressant. Lättvandrat i jämn terräng. Tydlig skyltning vid vägen som leder från Nyteboda mot Sibbhult.

Visa mer
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 11,2 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
B & B

Liljenborg

Avstånd: 13,6 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 11,4 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!