FRITIDSGÅRDEN SUSEKULLEN

Adress: Västra Storgatan 4, 29338 Olofström Visa karta

Adress: Västra Storgatan 4, 29338 Olofström

På gården finns dagligen tillgång till ungdomscafé,TV, film och video, jukebox, biljard, mindre gym, fiskeklubb (Glada Fisken) med egna båtar, bordtennis, stereoanläggning, studio, musikverkstad, internet, allrum med olika dagstidningar, sällskapsspel, motor och hobbyverkstad, bastu, tjejrum, litet gym, IT-rum, grupprum, konferensrum, samlingssal med kök, allaktiviteter för alla åldersgrupper, expedition samt en omfattande lek och träffpark. Så snart intresse hos tillräckligt många har kunnat noterats har vid många olika tillfällen nya aktiviteter skapats och föreningar bildats.
Vårt mål är att hålla gården öppen så mycket som möjligt och erbjuda allsidig verksamhet och stimulera till att nå alla målgrupper i Olofström.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 818 meter
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 938 meter
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
B & B

Liljenborg

Avstånd: 4,4 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI