GRAND BIO

Adress: Östrastorgatan 2, 29334 Olofström Visa karta

Adress: Östrastorgatan 2, 29334 Olofström

Biograf i Olofström

Grand har visat film sedan 1940-talet. Efter några års tystnad under 1990-talet gjordes 1997 en större renovering och teknisk utrustning flyttades från Folkets Hus till Grand. Sedan dess har i princip all utrustning bytts ut: projektor, ljudprocessor och nya fåtöljer…

Grand har nu bilvit en digital biograf och med det följer tre stora fördelar för dig som besökare:
Först och främst är bilden nu är lika bra på första som på sista föreställningen men även att vi nu kan erbjuda Sverigepremiärer varje månad och filmer med Dolby 3D. Dolby 3D ger den bästa 3D-upplevelsen med de klaraste färgerna och den skarpaste bilden.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 312 meter
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 417 meter
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
B & B

Liljenborg

Avstånd: 4 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI