FORNEBODASTUGAN

Adress: Hovmannsbygdsvägen 73, 290 60 Kyrkhult Visa karta

Adress: Hovmannsbygdsvägen 73, 290 60 Kyrkhult

Fornebodastugan, gammalt unikt hus.

Fornebodastugan i Kyrkhult har en mycket speciell historia med anknytningar till både apotekaren Gauffin och skulptören Carl Eldh. På somrarna serveras kaffe tillsammans med en fantastisk utsikt över sjön. Huset går även att hyra och här finns både grillplats och båt till förfogande.

Show more

Om denna aktivitet

B & B

Liljenborg

Avstånd: 13,3 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 9,7 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 9,7 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!