Timellbastun

Adress: Kvarngatan, 293 31 Olofström Visa karta

Adress: Kvarngatan, 293 31 Olofström

Timellbastun

Alldeles intill Holjeån, vackert belägen vid Sjöbergs Tomt, finner du vår unika bastu med ett generöst trädäck och tillhörande omklädningsrum med dusch och toalett. Detta är vad som har kommit att kallas för Timellbastun. Ett projekt som färdigställdes i samband med "Expo Olofströms livsmiljövecka" år 2007 och som faktiskt är uppkallat efter byggproffset Martin Timell.

Här kan vem som helst boka en halvdag för en avkopplande stund.
Olofströmshus Tel. 0454-372 00

Show more

Om denna aktivitet

B & B

Liljenborg

Avstånd: 4,1 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 254 meter
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 174 meter
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.