SZABOS HEMCHARK

Adress: Grönevägen 4, 295 94 Näsum Visa karta

Adress: Grönevägen 4, 295 94 Näsum

Gårdsbutik

Här kan du få bl a gamaldags stek och dansk stek samt kotletter med svåll.
Hos oss finner du även kontinentala charkdelikatesser av färska svenska råvaror med egna framtagna produkter med bland annat rökt fläskytterfilé och kryddiga hemgjorda korvar med Sveriges kanske högsta kötthalt.

På Szabos har vi alltid färskt, lokalt, nystyckat kött anpassat efter dina önskemål.
Varje köttdetalj görs specifikt till dig efter dina önskemål i vår gårdsbutik.
Inget kött vaccumpackas utan det packeteras i smörpapper på gammaldsgsvis.
Mängden/Vikten bestämmer du själv.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 9,2 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
B & B

Liljenborg

Avstånd: 5,4 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 9,2 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!