Kronofiske Harasjömåla

Adress: Gillesnäsvägen 39 , 293 91 Olofström Visa karta

Adress: Gillesnäsvägen 39 , 293 91 Olofström

En värld för fiskare utöver det vanliga.

Kronofiske Harasjömåla ligger i ett skogsområde med sina bildsköna sjöar nära Olofström i sydöstra Sverige.

Här finns mer än 20 sjöar med bl.a. regnbåge, öring, gädda och abborre, samt Flugströmmen, ett konstgjort strömmande vattendrag. Allt beläget i lättillgänglig vildmarksnatur. Du kan vandra, cykla eller köra till de olika sjöarna. I de flesta av dem finns båt att hyra om du inte vill fiska från någon av bryggorna.

Här tillfredställs både den erfarne sportfiskaren och nybörjaren. Familjevänligt med "knattedammar" och lekplats.

Runt om receptionen ligger campingen och stugbyn, där allt boende sker. På campingen finns 68 elplatser och en stugby med ett 30-tal stugor i olika storlek och standard. Det finns servicebyggnader med toalett, duschar, bastu, campingkök mm.

I anslutning till receptionen finns en liten fiskredskapsbutik för att täcka Harasjömålas fiske.

Här finns också konferensmöjligheter med diverse kringaktiviteter.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 5,9 km
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.
B & B

Liljenborg

Avstånd: 8,9 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 6 km
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!