JENNIFERS PRESENTBOD

Adress: Östra Storgatan 35, 293 35 Olofström Visa karta

Adress: Östra Storgatan 35, 293 35 Olofström

Inredning- och presentbutik.

Butiken med det lilla extra, vi har inredningen/presenterna för alla. Stora som små och för alla plånböcker. Om du är intresserad av att köpa en vara från ett varumärke som vi inte har kan du alltid ställa frågan. Vi gör vårt bästa för att du som kund skall känna dig nöjd.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotel Fritzatorpet

Avstånd: 195 meter
Hotell Fritzatorpet är ett hotell beläget i Olofströms utkant, vid Blekinges största sjö Halen, mitt i Halens naturreservat. Upplev friden och låt dig inspireras av den vackra naturen!
B & B

Liljenborg

Avstånd: 4 km
Charmigt Bed & Breakfast vid ån i Jämshög. Där finns 12 rum varav 8 är dubbelrum samtliga med kabel TV och toalett. En minisvit för två med eget badrum. Konferensmöjligheter finns för mindre sällskap. I salen avnjuter ni vår frukostbuffé i en rofylld miljö. Gratis WIFI
Hotell

First Hotel Olofström

Avstånd: 234 meter
Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.